[O2] Jak wyciągnąć schowek na środku konsoli i schować przew
Zakupiłem sobie nawigację i akurat idealne miejsce jest by przyczepić ją do schowka centralnego. Montuje ją do dna schowka przy otwartej klapce.
Denerwuje mnie wiszący na wierchu kabel zasilający i chcę go wcisnąć do środka konsoli aby wychodził na wierzch dopiero nad popielniczką. Ewentualnie potem chcę dorobić sobie gdzieś drugie gniazdo zapalniczki aby przewód bez uszkadzania go mieć na stałe zamontowane wewnatrz konsoli.
Wiem już jak ściągać ramkę radia. Teraz potrzebuję wyciągnąć schowek nad. Po otwarciu klapki zaraz przy nawiewach są 3 otwory. Pewnie tam są śrubki. Wystarczy jak je wykręce?
Na co musze uważać przy wyciąganiu?
Starczy mi miejsca na prawo przy radiuaby wcisnąć tam przewód? Czy muszę go poprowadzić za radiem?
ale jest jeszcze druga częśc pytania czy przewó mi wejdzie czy muszę jeszcze coś wyciągać
Trzeba zdemontować przednią ramkę idącą od popielniczki i wokół radia. Demontuje się ją przy otwartej popielniczce łapiąc rankę ręką od dołu i wyciągając.
Fajny patent.
Gratulacje pomysłu.
W sumie nawet lepsze rozwiązanie niż uchwyt do szyby.
Mam jedno pytanie: Jak wygląda kwestia zamknięcia schowka po wypięciu nawigacji?
http://www.profi-it.pl
Tanie laptopy, komputery i serwery poleasingowe, strony www, antywirusy, zdalne wsparcie informatyczne 24h...
Komentarz